Wordpress Temaları

[Wordpress Temaları][bleft]

Blogger

[Blogger Tema][twocolumns]

BLOGGER EKLENTİLERİ

[Blogger Eklentileri][bsummary]

WP EKLENTİLERİ

[wp eklentiler][grids]
BEDAVA TÜRKÇE SCRİPT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bloggera tema nasıl yüklenir tüm detayları


Bloggera Tema Nasıl Yüklenir


Değerli blog takipçilerimiz daha önce Blogger hesabını nasıl açacağımızı anlatmıştım (Tıklayın)

Şimdi ise açmış olduğumuz blog sayfamıza tema yüklemeyi anlatacağım, Blog sayfamızı oluşturduğumuzda blogger bize çeşitli özelliklere sahip bir çok temayı hazır olarak sunmakta ancak bunlar çok sade ve seo açısından fazla destekli değil. bu sebepten dolayı bir çok özelliklerle desteklenen tema kullanmalıyız. Resimli olarak anlatmaya çalışacağım bu işlem için sorularınızı yorum bölümünden yazarsanız size yardımcı olurum.

İşlem 1

Açmış olduğumuz blog sayfamızı açıyoruz ve aşağıda resimlede göstermiş olduğum #Şablon sekmesini seçiyoruz,


İşlem 2

Şablon sekmesini tıkladıktan sonra sağ üst köşede Yedekle/Geri Yükle seçeneğini tıklıyoruz, karşımıza aşağıdaki resimde görülen ekran çıkacak önceki verileri kaybetmemek için ilk olarak yedek almanızı tavsiye ederim, yedekleme işlemini yaptıktan sonra Dosya seç sekmesini tıklıyoruz indirmiş olduğumuz tema dosyasını (zip,rar,vs) açıp içerisindeki tema dosyasını (.xml) seçip Yükle sekmesini tıklayıp temanın sisteme yüklenmesini bekliyoruz.




Evet arkadaşlar tema yükleme işlemi bu kadar ancak iş bununla bitmiyor tabiki yüklediğimiz temanın birde yerleşim düzenlemesi olacak genel olarak etiket sistemi kullanılmaktadır. Bu konuda yardım almak isterseniz bize ulaşabilir veya temanızı bizden indirmişseniz indirdiğiniz temanın yorum bölümüne sorularınızı yazabilirsiniz.

İYİ BLOGLAR . . .

1 yorum: